Preguntes Freqüents

 • Preguntes freqüents

 • Encara necessita ajuda?

 • Com em puc posar en contacte amb VetMòbil?

  Teniu diferents formes de posar-vos en contacte amb nosaltres.

  La més directa és el telèfon, 688 872 566 on ens podeu localitzar sempre que vulgueu. Si no us podem atendre, si ens deixeu el vostre nom i telèfon, ens posarem en contace amb vosaltres el més aviat possible.

  Si voleu, també ens podeu enviar un missatge de Whatsapp en aquest mateix número o enviar-nos un correu electrònic a jferrer@vetmobil.cat.

  Quins serveis ofereix VetMòbil?

  VetMòbil us vol oferir els serveis bàsics que us ofereix un consultori o clínica veterinària, a casa vostra: vacunacions, desparasitacions, visites, venda de productes veterinaris i, per encàrrec, pinsos i complements.

  Quin recàrrec hi ha per les visites a domicili?

  Les visites a domicili concertades no tenen cap recàrrec addicional. Les tarifes a aplicar seran les mateixes de que disposaria en un consultori o clínica veterinària

  Quin és l'horari de visites normal de VetMòbil?

  L’horari habitual de visites concertades és de 9:00 a les 19:00 de dilluns a divendres. Aquest horari habitual, en condicions determinades es pot ampliar des de les 7:00 i fins les 21:00. Disabtes matí estem al vostre servei de 10:00 a 13:00 Fora d’aquest horari s’aplicarà una tarifa d’horari d’urgències.

 • Envia’ns un Email


  Si voleu ens podeu enviar un correu electrònic a jferrer@vetmobil.cat

  El nostre fòrum d’usuaris


  Seguiu-nos a la nostra plana de Facebook.
  elnostregrupalfacebook