Preguntes Freqüents

Serveis Veterinaris a Domicili

F.A.Q.s

Dubtes més comuns dels nostres clients

Teniu diferents formes de posar-vos en contacte amb nosaltres.
La més directa és el telèfon, 688 872 566 on ens podeu localitzar sempre que vulgueu. Si no us podem atendre, si ens deixeu el vostre nom i telèfon, ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.
Si voleu, també ens podeu enviar un missatge de Whatsapp en aquest mateix número o enviar-nos un correu electrònic a jferrer@vetmobil.cat.

VetMòbil us ofeix els serveis bàsics que us ofereix un consultori o clínica veterinària, a casa vostra: vacunacions, desparasitacions, visites…. També us proporciona productes de prevenció de paràsits interns i externs i els medicaments necessaris que us receptem a cada una de les nostres consultes.

Les visites a domicili concertades, si esteu dins el nostre àmbit d’actuació, no tenen cap recàrrec addicional. Les tarifes a aplicar seran similars a les que us aplicarien a un consultori o clínica veterinària

L’horari habitual de visites concertades és de 9:00 a les 19:00 de dilluns a divendres. Dissabtes matí estem al vostre servei de 9:00 a 13:00 Fora d’aquest horari s’aplicarà una tarifa d’horari d’urgències.

No tenim servei d’urgències fora de l’horari habitual. Tot i així, si ens deixeu missatge al telèfon o al whatsapp, ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible i, si tenim disponibilitat, resoldrem el problema.

Opinions dels clients

Font: Ressenyes de google
Ens agrada saber la opinió dels clients un cop ofert el servei!
Quan el petit pelut de casa no està bé busques el millor per ell, en Joan Ferrer i Vetmòbil ens ofereixen tot el que necesitem.Atenció, professionalitat, facilitat i un tracte excelent. recomanable 100% si busques el millor per la teva mascota.
Joan Pujolar
Client VetMòbil
La. Meva experiència ha estat molt positiva, en Joan ha resolt els dubtes i problemes amb tant amb les gates com amb el gos. És de agrair que faci un seguiment de la evolució dels animals. Moltes gràcies
Pilar Grande
Client VetMòbil
Molt bon professional. A casa hem tingut sort de comptar amb un veterinari com ell. Moltes gràcies Joan.
Montse Mas
Client VetMòbil
Valoro molt positivament la rapidesa en la resposta davant qualsevol dubte i/o incident que sorgeix 🙂
Paula Mitjavila
Client VetMòbil
El millor servei veterinari!!! Professionalitat rapidesa i bon tracte a la teva mascota sense moure’t de casa. No es pot demanar més!Eva Gonzàlez
Client VetMòbil
Enviar un WhatsApp
Envia'ns un WhatsApp
Impulsat per VetMòbil
Hola! Sóc VetMòbil, envia'm un WhatsApp per obtenir més informació