Els nostres valors

Professionalitat

Els nostres professionals veterinaris disposen de totes les eines necessàries per tractar amb el seu animal de companyia

Seguiment personalitzat

Mantenim a la teva mascota al dia en relació a vacunacions, desparasitacions i altres procediments

Servei de qualitat

És una de les característiques que ens permet tirar endavant, els nostres clients confien en nosaltres i els proporcionen un servei a l'alçada

Flexibilitat

Ens adaptem a l'horari del client, dins dels límits del nostre horari laboral

Vetmòbil és un servei veterinari a domicili creat per en Joan Ferrer, un  veterinari amb experiència en la clínica d’animals de companyia i en el sector de la indústria farmacèutica.

Vetmòbil vol fer arribar a casa els serveis de les clíniques veterinàries tradicionals oferint un seguiment personalitzat de tots els casos.

A més, vetmòbil ofereix un servei de recordatoris personalitzat i adaptat a cada cas que fa que el client es pugui «oblidar» de tot allò que vulgui de la seva mascota.

Mitjançant vetmòbil podreu disposar de tots aquells productes que habitualment adquiriu a través de la clínica veterinària sense cap cost afegit simplement acordant la periodicitat o la data de necessitat.

Vetmòbil actualment ofereix servei a les comarques de La selva, El Gironès, El Baix Empordà i La Garrotxa. Si vulguéssiu que us visitéssim a d’altres comarques, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Vetmòbil col·labora amb d’altres centres veterinaris per tal de poder cobrir totes les necessitats mèdiques de la seva mascota. 

Obre el xat
1
Contacti amb nosaltres
Hola! Vols contractar el servei de VetMòbil?